Indlæser...

Backpacking

Backpacking rejser – Gode råd til første rejse

backpacking-rejser-1

Når man begiver sig ud i den store hvide verden på egen hånd for første gang, er der nogle vigtige ting, man skal vide inde. Her er de bedste råd til en god oplevelse på den første backpackertur. Med disse råd giver det dig den bedste erfaring, og det bliver det helt sikkert ikke din sidste backpackerrejse.

Når man rejser ud, er det først og fremmest vigtigt at kende til landets kultur og følge deres ”regler”. I nogle lande ser man gerne at kvinderne dækker sig til med langt tøj, andre lande skal man ære kongen, og helt andre lande er der farlige dyr man bør kende til på forhånd.

Derudover er det vigtigt, at man har styr på visum inden afrejse. I nogle lande skal turistvisum bestilles i god tid, mens andre lande kan man få visum ved landegrænsen eller ankomst i lufthavnen.

 

Backpacking rejser – for første gang

I dag er en stor del af vores hverdag afhængig af netværk. Det samme gør sig gældende på din backpackerrejse. Et godt råd vil være at købe lokalt internet – evt. ved køb af SIM-kort. Dette vil spare dig for en masse besvær. Især når man skal finde rundt eller have fat i en taxa eller finde et hostel. Derudover er det trygt at altid kunne få fat i familien derhjemme, uanset om man står midt i New York eller midt i en jungle i Asien.

Et godt råd til backpackers er – pak i rygsæk, ikke kuffert! Når man rejser rundt som backpacker, har man ofte transport med al bagage, og man er hurtigt videre fra sted til sted. Derfor er et nemmere at pakke i en rygsæk end en kuffert. Da rigtig mange backpackerdestinationer ikke er beregnet til at køre rundt med kuffert. For at gøre det nemmest muligt for sig selv, er det en god idé at pakke i poser i rygsækken, så det er hurtigt at pakke ud og ned igen.

Hvis man rejser ud med intentionen om at møde nye mennesker og finde social aktivitet. Så er  hostel vejen frem i stedet for hotel. På hostels møder man både nye bekendtskaber, kan finde god information om landet og ting at se. Derudover er overnatte billigt. De fleste backpackere gør brug af hostel. Netop fordi det giver en masse socialt samvær, og man kan dele erfaringer og udveksle historier fra ens eget land. Herigennem får man kendskab til andre lande, uden at man behøver at have besøgt dem. Og det kan give lyst til at besøge lande, man aldrig selv havde tænkt over. Og hvem ved, måske det også kan give venskaber for livet.