Indlæser...

Pakkeliste

Backpacker Pakkeliste

Pakkeliste Backpacker

Når man skal ud på en lang backpackingrejse, er det vigtigt at have styr på pakkelisten, så man ikke glemmer noget vigtigt. Her giver jeg en guide til de vigtigste ting, man skal medbringe på sin kommende rejse.

Først og fremmest er PAS og PENGE (herunder kreditkort) de vigtigste ting for at komme nogen steder. En god idé er at have flere kreditkort med, hvis man af en eller anden grund er nødsaget til at spærre det ene – jeg taler af erfaring.

Derefter er REJSEDOKUMENTER og REJSEFORSIKRINGSPAPIR vigtige at have styr på inde afrejse – en god idé er at medbringe de vigtige papir i udprintet form, så man altid har dem ved hånden og dermed er bedre forberedt på uventede situationer. Alt efter destination(er), skal man have styr VISUMREGLER og SYGESIKRING. Medbring hvad landet kræver (find information om disse på Udenrigsministeriets hjemmeside).

Dernæst er en god, solid og stor BACKPACK-RYGSÆK relevant at pakke i, da man I mange lande skal gå fra hotel/hostel og ind til busterminaler, togstationer og lignende. I tasken er det en god idé at pakke i poser, da man på denne måde ikke kan blive helt væk i sin taske, og har et nemmere overblik over taskens indhold.

Pakkeliste

Tag praktiske valg

Man skal herefter pakke TØJ efter vejr og terræn. Vælg både praktisk tøj og pænt tøj – da man ofte på backpackingrejser tager ind til byen nogle aftener og giver den gas med ens rejsekammerater. Her gælder det også sko – hav nogle gode vandresko med uanset, hvad der er planlagt, da man på en backpackerrejse aldrig ved, hvad man kan ende ud i. Men samtidig hav også nogle lette og behagelige sko med. Det er altid godt med variation.

Hernæst skal man huske toiletsager, undertøj, kamera og mobil samt ladere dertil, personlig medicin, adapter og. evt. en bæltetaske eller mindre rygsæk til dagturer.

Hvis man skal et varmt sted hen, er det relevant med badetøj og solcreme. Skal man derimod et koldt sted hen, skal man pakke hue/vanter og varmt tøj.

En vigtig ting at huske, når man pakker til en kommende rejse er, at man kan ALTID købe sig til materielle ting, så som tøj, sko, medicin mm. Derfor er det allervigtigste;

PAS, PENGE og REJSEDOKUMENTER. Så kan man ikke gå helt galt i verden.

LevringRejser ønsker jer en fantastisk backpackingtur!

Summary
recipe image
Recipe Name
Pakkeliste
Author Name
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)