Indlæser...

Rejsebudget

Rejsebudget

Rejsebudget

 

Når man vælger at ville rejse ud i den store verden, skal man først og fremmest finde ud af, hvor man vil rejse hen. Første skridt til dette er at spørge sig selv om –

hvad ønsker jeg at opleve?

Det kan være alt fra storbysferie, junglelivet eller de vilde dyr på savannen.

Når man har fundet de lande, der opfylder ens ønsker, så skal man også forholde sig kritisk og tjekke op på landets sikkerhed ift. eks. krig.

Et godt råd til, hvis man er på bar bund og gerne vil finde inspiration til, hvad der er fedt at opleve ude i den store verden, kan man bestille et møde hos et rejsebureau, som kan fortælle en masse omkring de rejser, de har bedst erfaring med. Der er dog stor variation i, hvad rejseselskaberne har bedst viden indenfor. Hvis man eks. ønsker charterferie, kan et oplagt rejseselskab være Tui. Derimod hvis man ønsker en backpackerrejse, så har Jysk Rejsebureau stor erfaring indenfor dette specifikke område.

Man kan altid få et tilbud med hjem, og hvis man ønsker at selv planlægge og bestille hele turen selv, kan man altid snuppe lidt idéer fra rejsebureauets tilbud.

Hvis man dog er utryg til at starte med og gerne vil hjælpes i gang, kan et rejsebureau også blot lave et tilbud på starten af rejsen, og så er man efter et hvis antal dage på egen hånd. Dette kan give en god mulighed for en god start i “landet”. Især før man selv skal helt ud på egen hånd og finde hoteller, transport, oplevelser, mm. selv.

Find dit rejsebudget

En god måde at finde de bedste destinationer på er også at finde inspiration på de sociale medier. Rigtig mange bruger instagram til at vise smukke billeder af deres rejser. Her findes også mange rejsekontoer, som man kan følge og finde inspiration.

Når man skal finde rejsedestinationer, skal man først og fremmest tænke over rejsebudget og rejsetid. Hvis man blot har 20.000 kr at rejse for, men man gerne vil være væk i 2 måneder, vil et godt valg være en af de fattigere dele af verden, og så vælge lande, som ligger tæt op ad hinanden. Så man ikke skal bruge en masse penge og tid på at rejse hele jorden rundt. Har man derimod 6-12 måneder at rejse i, og man ikke skal tænke over et fast budget. Så kan man selvfølgelig komme mere rundt. En god idé er altid at planlægge en rute hjemmefra. Med hvad man tænker vil passe til ens eget behov og muligheder.

Har du løst til at høre om indien og hvorfor det er et fantastisk land at rejse til? så kan du læse mere her omkring mine Rejse erfaringer fra Indien.